2021-01-08 07:55:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy kellemetlen beszélgetés még kellemetlenebb utóhatásával kell számolnia a mai napon

Napi horoszkóp január 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Sikeresen elindította az új évet, de most törődjön egy kicsit önmagával is. Ehhez nem kell sok pénz, sőt, a diéta, a léböjt, vagy a zöldség-gyümölcs kúra még spórolásnak is jó, és a javuló közérzete az önbizalmát is erősíti.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Skorpió jegyén halad keresztül. Apró-cseprő dolgokon pattan ki a vita, ami megkeseríti a napját. A szokásos duzzogása most csak olaj a tűzre. Próbáljon meg engedni, most az okosabb volna!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha nehéznek találta az elmúlt hónapot, akkor most fellélegezhet. Elsősorban anyagi téren mutatkoznak a javulás jelei, de a párkapcsolatában is kevesebb konfliktus mutatkozik.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Amíg nem tisztázza a félreértést a főnökével, ne várja, hogy figyelemmel legyen azokra a részletekre, amik kellemetlenül érintenék önt. Egyik kollégája a háttérből ugyancsak mindent elkövet, hogy kínos helyzetbe hozza.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Olyan feladatokkal bízzák meg, amelyek távol állnak az érdeklődési körétől, de nem mond nemet, sőt, élvezi a kihívást. Legfeljebb amiatt aggódhat, hogy megéri-e. Mert miközben már mindenről megállapodtak, a pénzről még mindig nem esett szó...

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Rendkívüli formában van. Ezen a napon ne tagadjon meg semmit önmagától. Ha pedig majd úgy érzi, hogy túl sok volt a jóból, gondoljon a rosszabb napokra, s raktározzon el egy csipetnyi boldogságot.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lazítson, engedjen föl. Nincs olyan feladat, ami ne tudna megoldani, csak nem szabad görcsösen akarni a sikert. Engedjen több teret a spontaneitásnak!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Olyan emberekkel kénytelen órákat eltölteni, akik nem tudják lekötni a figyelmét, ám a karrierje függ tőlük. Ne mutassa, hogy unatkozik. Ha kicsit figyel rájuk, a szavaik mögött olyan információkra bukkan, amiket később nagyon is a saját hasznára fordíthat.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Azokat az ötleteit kellene előszedni, amelyek decemberben időhiány (vagy a környezete értetlensége) miatt elmaradtak. Ha pedig egy terve a közelmúltban zsákutcába jutott, a bolygók most lehetőséget adnak arra, hogy újragondolja a részleteket.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem kapja tálcán a sikert. A munkahelyén is, az otthonával kapcsolatos terveiben is akadályokba ütközik. A fontos tárgyalásokon vigyázzon, nehogy elragadja a hév, és olyasmit is kimondjon, amivel tovább kuszálhatja az amúgy is bonyolult helyzetet.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Skorpióban jár. Tetteit a vágyai vezérlik. Hagyatkozzon a szívére, és nem fog rosszul járni. Könnyen célhoz ér a partnerénél, vagy ha feltűnik egy vetélytárs, akkor sikeresen fölébe kerekedik.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy kellemetlen beszélgetés még kellemetlenebb utóhatásával kell számolnia a mai napon. Amúgy is fáradtnak, kimerültnek érzi magát, és ez a vita most teljesen letaglózza. Estére visszatér az életkedve, köszönhetően egy barátja támogatásának.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: